Vil du lage radio?

Det er utrolig gøy å lage radio, det er sikkert og visst, så hvorfor ikke prøve det hjemme i ditt eget hjem?

Ulike måter å lage radio på

De fleste av oss synes tanken på å ha sitt eget radioprogram er ganske festlig. Du kan jo for eksempel lage et radioprogram med barna dine eller til vennene dine. Uansett hva du bruker til å ta opp radioprogrammet ditt på så finnes det utrolig mange muligheter. Hvis du velger å ta opp på mobil så er det nok lurest å ha telefonen din plugget i en Iphone lader når du tar opp ditt eget radioprogram.

Medietilsynet har faktisk laget en oversikt over hvordan du kan lage ditt eget radioprogram eller radiokanal. Det vil jo absolutt ta ganske lang tid, du må nok delta på kursing for å lære deg det nyeste innenfor radio.

Hva skal jeg lage radio om?

Fordelen er nok å lage et radioprogram som ikke nødvendigvis finnes fra før av. Da er det mer sannsynlig at du kommer til å få oppmerksomhet. Hvis du har en veldig spesifikk interesse så kan du jo også kommunisere med andre mennesker med denne interessen.

Lag radio med barna dine

De fleste av oss har vært med å lage radio på skolen, bare som et prosjekt for å forstå hvordan radio fungerer. Hvorfor ikke vise barna dine hvordan dette fungerer? Spør dem om deres interesser og gi dem et forslag til et innslag de kan lage. Dette er noe som er utrolig festlig å se tilbake på når barna dine blir eldre også.

Du kan jo ta det opp på mobil, via båndopptaker eller noe annet spennende. Det er utrolig mange gøye muligheter når det kommer til å lage ditt eget radioprogram.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *