Effektiv lading av bilen

Når du skal på jobb, enten du jobber i butikk eller nærradio, er du avhengig av at bilen er klar til dyst når du våkner. Har du elbil, betyr det at den må være fulladet. Det er ikke alle som har mulighet til å lade bilen på jobb, så det er lurt å lade den hjemme når du har muligheten. De høye strømprisene har blitt en utfordring, men med smartladeren easee, lades bilen når strømmen er billigst. Der er det penger å spare, uten at du trenger å redusere bilbruken.

Avhengig av bil

Bor man utenfor store byer, er bilen ofte eneste mulighet for å komme seg til og fra jobb. Det er jo ikke alle som har muligheten til å jobbe på hjemmekontor. Elbiler har forlengst spredt seg over hele landet, og strømselskapet tibber lover deg 20 % billigere lading med easee ladeboks, så da sier det seg selv at dette kan være en fordel. Easee er tilkoblet nettet med Wifi og 4G, og det er enkelt å bruke smartladeren i hverdagen. Gjør det både enkelt og billigere å bruke elbil ved å velge en easee smartlader. Tibber hjelper deg også med å få oversikten over resten av strømforbruket ditt, og gir deg råd om hvordan du kan bruke mindre strøm, for eksempel ved økt bruk av smartteknologi i hjemmet. Smartteknologi kan også hjelpe deg å spare strøm på jobben, for eksempel på en nærradiostasjon, hvis det er det som er arbeidsplassen din. Strømsparing skal selvsagt ikke gå på helsa løs eller redusere tilbudet til lytterne, men noen ganger er det enkle tiltak som kan settes i verk uten store konsekvenser.

Snakk om strømsparing

Strømsparing kan være et godt tema å ta opp i lokalradiosendingen. Gi lytterne gode tips itl hvordan de kan spare penger, for eksempel ved hjelp av smartteknologi og smart styring av strømforbruket i hjemmet. For lytterne kan det vært lurt å få tips om hvordan de finner strømslukene hjemme, og hva de kan gjøre for å etterisolere eller slå av apparater som bruker mye strøm. Dette vil nok være et tema som lytterne interesserer seg for. Det er også viktig å snakke om årsakene bak økte strømpriser og matpriser og forklare hvordan ting henger sammen.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *