Lyst å starte egen radiokanal? Sjekk dette

Mange tror at det er umulig å starte egen radiokanal. Men det fins fortsatt mulighet for dem som vil sende signalene ut over FM-nettet. Det første man kan gjøre er å sjekke ut om det fins andre nærradioer i området man bor i, eller flytte til et område uten tilgang på radiokanaler.

Etter å ha fylt ut søknader til Mediatilsynet og Nkom er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Men i mellomtiden kan man prøve å finne ut hvordan man skal legge opp strategien best mulig. Dette er hva man må tenke på. Så kan radiokanalen bli en realitet.

En god søknad er gull verdt

Søknader er viktige. En søknad bør inneholde en strategiplan. Denne forteller hvordan du skal finansiere og opprettholde driften. Med hjelp av CRM selskapet Lime technologies kommer man i gang med det aller viktigste. Og dersom man kan vise at man har disse i bakhånd, da vil det hjelpe stort.

Fordeler med CRM for radio

  • Teknisk integrering med Python, Microsoft Office og API
  • Skybaserte løsninger kan installeres uansett prosess
  • IT-støtte for å holde styr på kunder, leverandører, support

Lime technologies vil hjelpe deg på hver steg i prosessen. De er der for å støtte deg uansett utfordring du støter på.

Ulemper med oppstarter

Det kan være vanskelig å komme i gang. Den største ulempen er mangel på finansiering. Heldigvis har Norge mange løsninger for nystartede bedrifter. Man må bruke alle hjelpemidlene man kan ta imot. Men man må også investere riktig den første tiden.

Det betyr at du kanskje ikke kan håpe på store utbetalinger og ferie de første sesongene. Men når du likevel skal starte en radiokanal, da kan du jo godt jobbe litt. Det vil gi deg livserfaring du kan leve på.

Lime technologies unike hjelp

For da vil du kunne finne ut om når du kan sende og ikke være nødt å dele sendetid med andre kanaler. Du kan nå bare sette deg ned å planlegge programmene du vil sende. Hva skal de handle om og hvilket innhold trenger du? Nå er tiden inne for å starte din radiokanal på eteren!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *