Ta med radio på ferietur

Radio er godt selskap i bilen, men radioen bør også få en plass i teltet eller hytta når du er på tur. Er du på stranda, kan det også være fint å ha litt bakgrunnsmusikk, bare husk å ikke forstyrre andre. I tillegg til at radioen gir god underholdning, gir den deg også nyheter, for eksempel om vær og vind, veiforhold eller forsinkelser. Alt dette er nyttig å få med seg.

Radio som informasjonskilde

Farevarsler er ikke lenger en sjeldenhet, selv midt på sommeren. Det kan komme kraftig regn, hagl og torden. Flom og skred kan ramme selv i ferien. Selvsagt kan du sjekke været på mobilen, men radioen gir deg ekstra god informasjon, og rapporterer om eventuelle problemer som er forårsaket av været, for eksempel stengte veier eller ferger som ikke går. Trenger du en ny radio, men mangler penger, kan du søke etter billigste forbrukslån og deretter kjøpe med deg en skikkelig god radio og nok batterier til å rekke hele ferien.

Radio som samlingspunkt

Det er mye god underholdning tilgjengelig på mobilen, men da blir det ofte til at man sitter med hver sin skjerm. Velger du derimot et godt radioprogram, kan hele familien kose seg sammen. Radioen har dessuten den fordelen at dere kan gjøre andre ting samtidig som dere hører på programmene. Dere kan høre på radio mens dere spiser, mens barna tegner og maler eller driver med andre aktiviteter, og mens de voksne driver med sine hobbyer. Når du finner billigste forbrukslån kan du kjøpe en litt mer kostbar radio til hytta, og i tillegg kjøpe en liten og lett radio til ha med på telttur eller lignende. Jo flere radioer, desto morsommere blir det.

Radioen som arbeidskamerat

Kanskje du også har en del å gjøre i sommerferien. Skal du male, pusse opp eller fikse ting hjemme eller på hytta, er radioen godt selskap mens du jobber. Hør på aktualitetsprogrammer, nyheter, underholdning, sport eller musikk. Skal du gjøre bråkete arbeid, kan du kjøpe øreklokker med dab. De koster en del, så finn billigste forbrukslån og kjøp nye radioøreklokker både til deg og medhjelperne dine. Da oppdager du snart at jobben blir lettere og morsommere.

Sommerfest med radio

Radioen er selvsagt også et naturlig midtpunkt under sommerfesten. Det finnes radiokanaler med ulike musikksjangere, derfor er det bare å velge den sjangeren som passer best til festen du skal arrangere. Kanskje klassisk musikk i bakgrunnen, eller ekte partymusikk som dere kan danse til på varme sommerkvelder.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *