Hvordan høre mer på radio

Etter at FM-nettet nærmest ble slått ned og ført over til DAB, har det blitt vanskeligere for mange å høre på radio, men i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan høre mer på radio.

Skaff deg et DAB-adapter

Om du er en person som kjører mye og er mye ute på veien kan det absolutt være en god idé å kjøpe deg et DAB-adapter. Da vil du alltid ha radio rett inn på anlegget. Dette er ganske praktisk. Noe som mange glemmer med DAB-radio er at det er over nett, så dette gjør at du enkelt kan komme deg igjennom kanalene og se hva som er på, noe som gjør alt mye lettere.

Last ned podcaster

En annen måte å gjøre det på, er å bruke AUX-kabelen du finner i bilen. Da kan du enten høre på vanlig radio via internett, men vi anbefaler deg helst å laste ned noen podcaster du liker. Dette er en bra måte å høre på ting man liker på uten at du trenger å bruke opp all dataen du har på mobilen din.

Kjøp deg en radio hjemme

Det å ha en DAB-radio på kjøkkenet kan virkelig få opp stemningen. Vi anbefaler deg å kjøpe en der du kan koble til AUX-kabler eller bluetooth, noe som gjør at du virkelig får en fleksibel og grei radio. Det er noe vi flere kan bli flinkere på, å benytte oss av radioen.

Vi håper at noen av disse tipsene her faller i smak og du vil kose deg med det du får servert på radioen. Hvem vet? Kanskje du finner noe skikkelig bra musikk eller et nytt radioprogram du elsker? Det er jo du som må utforske og se hva som er tilgjengelig der ute for deg!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *