Starte podkast eller radio – klær du må ha

Skal du starte podkast eller radio, så er kanskje ikke det første du tenker på hvilke klær du skal ha på deg. I et stadig endret arbeidsmiljø er det mange som starter sine egne podkaster de sender hjemmefra. Til og med FM nettet har begynt å koke igjen. Så klær til radio er derfor ikke så bortkastet som du skulle tro.

Klær må alle ha, men helt sikkert er det at fokus på mer fornybare kilder står i alle produsenters fokus nå. Og nå skal klærne også vise at de er brukt, samtidig som de er helt siste mote. Så her skal du få noen tips til stilige jeans du kan bruke når du spiller inn neste radioprogram.

Økologiske jeans er av organisk resirkulert bomull

Økologiske bomulls jeans er første skritt til å komme miljøhensynet til livs. Og det gjør ingenting å bruke slike jeans, da de både puster bedre og er topp moderne samtidig. Ved å gjenbruke jeans og sy på kule broderier eller merker så får du en bukse du kan trives i. Det kalles visible mending også. Sett søkelyset på gjenbruk, velg Nakd sine jeans.

Sitt godt, føl deg bedre

Skal du spille inn reportasjer og innlegg til radioen, så blir du nok sittende i mange timer. Derfor er det viktig å finne en jeans som har perfekt passform. Eller som er litt strecthy. Det kan du få med en slitt jeans som har moteriktig utseende. Med høy midje og symmetrisk design vil du alltid føle deg vel.

Lag bedre radio med jeans som sitter

Mange tror alt kommer an på konsept og markedsføring. Men bruker du jeans som sitter, kan du også lage bedre radio. Fordi du får tid til å produsere, komfort til å utvikle og passform til å glede andre. Jo flere som lytter til dine ord, jo mer suksess vil du ha med radioprosjektet ditt. Det er ikke sikkert jeans er løsningen for deg, men forsøk det.

Skal du starte en podkast eller har blitt radiovert for en kanal så bør du alltid være beredt. Med perfekte jeans er du et steg nærmere en perfekt arbeidssituasjon.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *