Jobbe i radio

Det er mange oppgaver for dem som vil jobbe i radio. Har man interesse for lyd, bilde og reportasje, så kan alle som ønsker å jobbe i radio har gode muligheter. Man må samtidig ha noen ferdigheter og egenskaper. Både det å være rappkjefta, pratsom og teknisk anlagt. Mange som jobber i radio elsker å fortelle historier om andre i samfunnet. Kanskje har de konfidensielle opplysninger om noen som har gjort noe dumt, eller som har blitt lurt i en felle.

Mange tror ikke radio har en framtid, da DAB-teknologien gjør at de fleste har mistet muligheten til å høre radio. Men dette har gitt lokalradioen et stort oppsving de senere årene. Det har gitt andre muligheten til å oppfylle drømmen om å bli alt fra radiovert til kulisse-maker.

Bruk av mobil

Når man velger å jobbe i radio, er det lurt å være godt forberedt. Som utgående reporter, kan det være smart å ha lydbåndopptaker og skjermbeskyttelse og deksel til iPhone 11 hos billigmobilbeskyttelse som gir mobilen god beskyttelse. Bruk av mobil i radio fungerer godt fordi den har mange funksjoner som gjør den attraktiv.

Finn din frekvens

Når man fortsetter å befinne seg på FM-frekvensen, vet man at noen lytter. Man kan fortelle skrøner-historier om andre som de egentlig ikke har lov til å videreformidle, eller starte en radiobingo som gir noen inntekter man kan utvikle nye programmer med. Alt som opptar bygdedyret er gode fortellinger om suksess og tragedie. Slike historier elsker bøndene å høre om.

Bli radiograf

Når man har bestemt seg for å jobbe i radio, er kunnskap alt som gjelder. Som radiograf har man alle sjanser i havet når det gjelder å skaffe seg et renomme. Dessuten kan man utvide nettverket sitt som gir større mulighet for å bli tatt opp i de store radiokanalene. P3, Klem-F5 og Rolige Favoritter er alle program vi elsker å lytte til frokost og kvelds.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *